• Home
  • Recepten
  • Instagram
  • Recepten-index
  • Over What’s that smell
  • Contact

Whatsthatsmell.nl

Foodblog voor elke dag

Over mij

Ik ben Willemijn, 31 jaar, woonachtig in het mooie Aalsmeer, onder de rook van Schiphol. Waarom nóg een foodblog, vraag je? Er is immers al zo ontzettend veel op culinair gebied. Nou, dit blog is in eerste instantie bedoeld voor mijn vrienden, familie en collega’s. Kwestie van supply & demand, ik krijg veel vragen over recepten en variatietips. Ik vind koken namelijk erg leuk, en kan me soms serieus de hele dag al verheugen op het avondeten. Koken is voor mij ontspanning, even mijn hoofd leegmaken terwijl ik iets smakelijks in elkaar flans. Maar niet iedereen heeft de energie en inspiratie om na een intensieve werkdag achter de pannen te staan. Voor die mensen biedt dit receptenblog hopelijk uitkomst.

Sinds ik een zoontje van één heb, is mijn tijd wel wat beperkter geworden en wil ik graag om 18.00 eten. Maar juist ook voor hem doe ik mijn best om elke dag een gezonde, verse maaltijd op tafel te zetten. Op dit blog schrijf ik over mijn succesrecepten voor doordeweekse dagen én het weekend. Op werkdagen wil ik het liefst zo snel mogelijk klaar zijn, in het weekend sta ik af en toe wat langer in de keuken. Bovendien komen er ook weleens mensen te eten, en dan probeer je toch een beetje indruk te maken, niet waar?

Je zult op dit blog trouwens weinig ‘hotspots’, restaurantrecensies of ander hippige dingen tegenkomen. Daar heb ik, naast een drukke baan als redacteur, geen tijd voor. Bovendien moet iemand het konijn verschonen, af en toe de was doen, én liggen er tientallen fijne Netflix-series en documentaires op me te wachten. Wat ik daarmee wil zeggen: bloggen is een hobby, géén werk. Oja, en omdat ik tegenwoordig nauwelijks meer in leuke delicatessewinkeltjes en speciaalzaakjes kom, bestel ik mijn boodschappen regelmatig online. Gemak dient de mens, toch? 😉

Comments

  1. Mariella says

    26 augustus 2015 at 19:51

    Ziet er goed uit Willemijn! Leuk!

    Beantwoorden
  2. Willemijn says

    26 augustus 2015 at 19:54

    Dank Mariella! Een mens heeft een hobby nodig, niet waar? 😉

    Beantwoorden
  3. Jos hofman says

    7 oktober 2015 at 17:39

    Super leuk Willemijn! Ik ben nieuwsgierig!

    Beantwoorden
    • Willemijn says

      7 oktober 2015 at 18:55

      Dankjewel Jos! <3 🙂

      Beantwoorden
  4. Trudy says

    16 oktober 2015 at 16:19

    Ga de spruitjestaart maken voor onze spruitjeshater 🙂 Xxx

    Beantwoorden
    • Willemijn says

      17 oktober 2015 at 09:19

      …En? Goedgekeurd? 🙂

      Beantwoorden
  5. Karin de Waal says

    4 december 2015 at 18:50

    Hoi Willemijn,

    Wat leuk dat je maandelijks een recept in de Nieuwe Meerbode gaat publiceren. Inmiddels heb ik jouw website ook ontdekt en heb net het deeg voor de speculaasbrokken in de koelkast gezet. Verder vandaag de muffinvorm gekocht dus dat belooft nog wat!

    Karin

    Beantwoorden
    • Willemijn says

      4 december 2015 at 22:44

      Hoi Karin,

      Dank voor je lieve bericht! Ik hoop dat de speculaasbrokken en de kaasuienmuffins in de smaak vallen 🙂 Half december komt er weer een recept in De Nieuwe Meerbode, uiteraard met het thema ‘kerst’.

      Veel groeten! Willemijn

      Beantwoorden
  6. Alma de Jong says

    18 februari 2016 at 12:16

    Hey Willemijn, Jos maakte me attent op je recept in de Nieuwe Meerbode. Lekkerrrr kokosmakronen. Je hebt er een volger bij hoor. Groetjes

    Beantwoorden
    • Willemijn says

      18 februari 2016 at 12:37

      Hé Alma, wat leuk om jou hier te zien! En dank voor het compliment 🙂 Volgende maand een lekker paasrecept in De Nieuwe Meerbode!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSTE RECEPTEN

  • Recept gevulde eieren met guacamole
  • Snelle hammousse zelf maken
  • Kruidnotenpudding met sinaasappelsaus
  • Mini-saucijzenbroodjes maken
  • Pasta met geroosterde-paprika-tapenade & dragon
  • Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood)
  • Koffiecake met amandelcrumble
  • Gezonde kwarktaartjes met aardbeien

RECENTE REACTIES

  • Laura op Havermoutmuffins met frambozen
  • Willemijn op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Erica op Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
  • Willemijn op Hartige cake met pompoen & feta
  • Johanna op Hartige cake met pompoen & feta

BEKEND VAN

Koken met Willemijn Visser Nieuwe Meerbode

SUPPORTED BY

Managementgoeroes

Willemijn Visser - zelfstandig redacteur

CATEGORIEËN

  • 3x favoriet
  • Avondeten
  • Bij de koffie/thee
  • Bijgerechten
  • Bonen- en peulvruchtenrecepten
  • Borrelrecepten
  • Broodbeleg
  • Brunchrecepten
  • Burgers maken
  • Chinese rijsttafel maken
  • Feestrecepten
  • Geen categorie
  • Gezonde recepten
  • Hartige-taart-recepten
  • Jam maken
  • Kipgerechten
  • Lunchrecepten
  • Magnetronkoken
  • Menu's
  • Nagerechten
  • Ontbijtrecepten
  • Ovengerecht
  • Pastarecepten
  • Pizza maken
  • Rijst- & noodlerecepten
  • Saladerecepten
  • Smoothierecepten
  • Soeprecepten
  • Stamppotrecepten
  • Stoofpotrecepten
  • Toetjesrecepten
  • Tortillarecepten
  • Vegetarische recepten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Wraps maken

VOLG WHAT’S THAT SMELL

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Copyright © 2025 · Crave Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in