3x gezonde winterse salade – Veel mensen eten alleen salades in de zomer, maar in de herfst en winter kan een flinke kom salade op z’n tijd juist een hele fijne afwisseling zijn. Stamppot met jus en worst is lekker, maar niet élke dag, een heel seizoen lang, is mijn bescheiden mening. Maar tegelijkertijd wil ook een beetje met het seizoen mee-eten, en in de winter is er qua groente en fruit niet heel veel keus. Mijn oplossing? Wintergroenten met een twist! Ik ben dol op de traditionele bereiding van boerenkool, rode kool en rauwe andijvie, maar ook op deze spannende saladevarianten. Ik hoop dan ook dat ook jij smult van deze 3x winterse salade:
- Boerenkool is hip & happening, dus misschien eens deze winterse boerenkoolcouscous met feta proberen?
- Een succesnummer bij ons thuis: deze salade met rauwe andijvie, roquefort & peer. Heerlijk als lunch en/of avondeten 😉
- Enne, hou je van coleslaw? Dan moet je deze ook echt eens proberen: rodekoolsalade met geitenkaas, walnoot & sinaasappel, yum!
Geef een reactie