Blauwe kaas, gember, knoflook, spek, droge worst: ik ben dol op sterke smaken. En met deze taartjes word ik op mijn wenken bediend. Ik bedacht ze toen … Lees meer
Spinazietortilla met maar 5 ingrediënten
Ik ♥ koken. (Anders was ik natuurlijk nooit een blog begonnen, dûh.) Maar om me heen hoor ik dat dit niet voor iedereen het geval is. Daarom probeer … Lees meer
Tagliatelle met komkommer en gerookte zalm
Dit recept leerde ik van mijn moeder, die het op haar beurt doorkreeg van een tante. Het is, zoals mijn eega gisteren aan tafel fijntjes opmerkte, … Lees meer
Tomaten-paprikasoep met gehaktballen
Soep voor twee? Laat me niet lachen. Soep maar je per definitie per liter. Of vijf. Ideaal om in te vriezen, of om een heel gezelschap mee te voeden. … Lees meer
Super-de-luxe weekendburger met blauwe kaas en bacon
Over het algemeen eet ik bijzonder weinig vlees. Oké, misschien een spekje hier of fliebertje vis daar, maar elke dag gehakt of kipfilet door mijn … Lees meer
Turkse kikkererwtensalade met smaaktomaatjes
Turkse kikkererwtensalade met smaaktomaatjes - Op steenworp afstand van mijn werk zit een Turkse winkel. De verse olijven zijn er, als je het mij … Lees meer
Maaltijdsalade met zoete aardappel en gerookte forel
Eén van mijn favoriete salades deze zomer komt van het blog Ohmyfoodness.nl. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar doorgaans heb ik na het eten … Lees meer
Zoetzuur stoofpotje met kipdrumsticks en ananas
Man, wat hou ik van mijn vrije woensdagen. Geen stress, niets moet, alles mag. Ik neem me honderd dingen voor om te doen, en kom slechts toe aan … Lees meer
Gevulde puntpaprika’s met kruidencouscous
Gevulde paprika's met couscous - Tijdens mijn studententijd at ik bij een vriendin voor het eerst couscous. Niet verkeerd, dus ik dacht: thuis ook … Lees meer
Stamppotje met snijbonen en gerookte makreel
Ik hou niet zo van gekookte aardappelen (heb een traumaatje overgehouden aan zakjesjus, brrr…), maar voor een fijn stamppotje ben ik altijd te porren. … Lees meer
- « Previous Page
- 1
- …
- 3
- 4
- 5