Wie dit blog een beetje volgt weet: ik ♥ soep. Vrijwel elke zondag staat er wel een ander soeprecept op het menu, van good old klassiekers als … Lees meer
Hutspot met pastinaak
Hutspot maken is doodeenvoudig. Je hebt drie gelijke delen wortelen, aardappelen en uien nodig, een beetje geduld, wat smaakmakers, én... Een stamper … Lees meer
Avocado uit de oven met ei & tomaat
Een echt rijpe avocado, dat is een waar genot. Zacht, romig, boordevol goede vetten, een textuur die smelt op je tong. Een onrijpe avocado … Lees meer
Pasta met paddenstoelen & truffelolie
Truffelolie, wat een uitvinding is dat! De mascarpone in dit recept maakt de pasta lekker romig maar dat beetje truffel-flavour heeft het echt een … Lees meer
Geroosterde wintergroente met za’atar
Ik kook zonder pakjes & zakjes, maar een kruidenmix op z'n tijd waardeer ik zeer. En nee, dan bedoel ik dus niet die van Maggi of Knorr. In … Lees meer
Oer-Hollandse erwtensoep maken
Oer-Hollandse erwtensoep maken - Ik ben dol op het sinterklaasfeest. De liedjes, de gezelligheid, de tradities. Met z’n allen rondom een wasmand … Lees meer
Spitskoolstamppotje met ananas & varkenshaas
Het is zo goed als winter, dus als je enigszins met het seizoen wil eten ontkom je niet aan kool. Witte kool, rode kool, groene kool, zuurkool, … Lees meer
Spaghetti carbonara met snijbonen & katenspek
Lekker hè, spaghetti carbonara? Zo'n dampend bord pasta, dat fluweelzachte sausje, het knapperige, zoute spek... O man! Maar op een doordeweekse dag … Lees meer
Rodekoolsalade met geitenkaas, walnoot & sinaasappel
Ik ben dol op Hollandse pot: ouderwetse boerenkoolstamppot, witlof ham & kaas, hutspot, stamppot rauwe andijvie... Héérlijk! Maar soms is het leuk … Lees meer
Wittebonenstoof met spinazie & venkelworstjes
Twee weken geleden was het internet even te klein. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) maakte toen haar nieuwe richtlijnen wat betreft voeding … Lees meer
- « Previous Page
- 1
- 2
- 3
- 4
- …
- 6
- Next Page »