Kaasstengels met tijm - Ik hou van koken, maar het moet doorgaans niet te lang duren. Niet dat ik niet om kan gaan met uitgestelde bevrediging, of … Lees meer
Gevulde hele kip met paddenstoelen
Eén van de weinige criteria die ik had toen ik mijn eerste oven kocht (een losse, inbouwapparatuur kon ik me nog niet veroorloven want: geen 'eigen' … Lees meer
Kaasuienmuffins
Een van mijn absolute eetzondes zijn de kaasuienbroodjes van de bakker. Koud, warm, het maakt me niks uit. Zolang er maar véél kaas en véél ui op zit, … Lees meer
Wittebonenstoof met spinazie & venkelworstjes
Twee weken geleden was het internet even te klein. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) maakte toen haar nieuwe richtlijnen wat betreft voeding … Lees meer
Courgetti met rode pastasaus en hüttenkäse
Ik schreef eerder al hoe blij ik ben met mijn Spirelli spiraalsnijder (dank nog Laura en Johan!), dus ik gebruik 'm vandaag lekker weer om een van … Lees meer
Coq au vin mét verrassend wijnadvies
Een kleine waarschuwing vooraf: dit recept is niets voor de weak-hearted thuiskoks. Tijdens het in stukken hakken van mijn Bourgogne-kip bedacht ik me … Lees meer
Prei-plaattaart met geitenkaas en tijm
Prei-plaattaart met geitenkaas en tijm - Ja jongens, het is weer voorbij, die mooie zomer. De tijd van lekker buiten eten, zon op je huid, … Lees meer