Pasta met geroosterde-paprika-tapenade & dragon - Dragon is mijn nieuwe liefde. (Drogo? Nee, dragon.) Eerlijk gezegd wist ik nooit precies wat ik … Lees meer
Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood)
Pappa al pomodoro (tomatensoep met brood) - De bloggoden zijn me niet goed gezind de afgelopen weken. Van weinig inspiratie en aanhoudende drukte op … Lees meer
Pasta met romige tomaat-mascarponesaus
Pasta met romige tomaat-mascarponesaus - Soms kun je als thuiskok buitengewoon tevreden met jezelf zijn. Toen ik laatst wat besluiteloos door de … Lees meer
Broccolistamppotje met parmaham
Broccolistamppotje met parmaham - Ik hou van kleur op mijn bord en eerlijk is is eerlijk: dan heb je aan de Hollandse keuken doorgaans een slechte. … Lees meer
Pasta met paddenstoelen & truffelolie
Truffelolie, wat een uitvinding is dat! De mascarpone in dit recept maakt de pasta lekker romig maar dat beetje truffel-flavour heeft het echt een … Lees meer
Spaghetti carbonara met snijbonen & katenspek
Lekker hè, spaghetti carbonara? Zo'n dampend bord pasta, dat fluweelzachte sausje, het knapperige, zoute spek... O man! Maar op een doordeweekse dag … Lees meer
Snelle pasta met avocadomousse & gerookte zalm
Ik had hele andere eetplannen voor de avond maar na 45 minuten door de stromende regen naar huis fietsen had ik ineens niet zoveel zin meer om … Lees meer
Gevulde pastaschelpen met geitenkaas & spinazie
Conchiglioni zijn de grote broers van Cocciolette en Conchigliette. Nu heb je nog steeds geen flauw idee waarover ik het heb, maar neem maar van mij … Lees meer
Courgetti met rode pastasaus en hüttenkäse
Ik schreef eerder al hoe blij ik ben met mijn Spirelli spiraalsnijder (dank nog Laura en Johan!), dus ik gebruik 'm vandaag lekker weer om een van … Lees meer