Wrap met doperwtjesspread & gerookte zalm
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Ontdooi de erwtjes (ik doe dat altijd in een bakje in de magnetron ;-). De diepvrieserwtjes hoef je voor dit recept niet te koken.
  2. Pureer de erwtjes, Griekse yoghurt, citroensap en munt tot een gladde spread en breng op smaak met zout & peper.
  3. Besmeer elke wrap met 2 el doperwtjesspread. Strooi er een handje rucola over en beleg om het af te maken met wat plakjes zalm.
  4. Oprollen en aanvallen maar!
Notities
  • Ook heel lekker met gerookte forelfilet! (Die koop je vers bij de visboer of vacuüm verpakt bij de supermarkt.)
  • Borreltip: snij de wrap met doperwtjesspread in stukjes en prik in elk rolletje een cocktailprikkertje om de boel bij elkaar.