Blauwe kaas, gember, knoflook, spek, droge worst: ik ben dol op sterke smaken. En met deze taartjes word ik op mijn wenken bediend. Ik bedacht ze toen … Lees meer
Smoothie met aardbei & chocolademunt
Smoothie met aardbei & chocolademunt - De kruidenplantjes in mijn tuin zijn explosief gegroeid de afgelopen 1,5 week. Hartstikke mooi, want … Lees meer
Kruidenboter zelf maken
Kruidenboter zelf maken - Waarschuwing: deze homemade kruidenboter is tien keer, wat zeg ik, HONDERD keer veel beter dan de kant-en-klare meuk uit de … Lees meer
Chocoladekaneelkoeken voor bij de thee
Ik heb een absolute voorkeur voor simpele recepten. Ik hou van kreatief zijn met (kurk, ehm) restjes en ben, zeker als het op bakken aankomt, liever … Lees meer
Spinazietortilla met maar 5 ingrediënten
Ik ♥ koken. (Anders was ik natuurlijk nooit een blog begonnen, dûh.) Maar om me heen hoor ik dat dit niet voor iedereen het geval is. Daarom probeer … Lees meer
Tagliatelle met komkommer en gerookte zalm
Dit recept leerde ik van mijn moeder, die het op haar beurt doorkreeg van een tante. Het is, zoals mijn eega gisteren aan tafel fijntjes opmerkte, … Lees meer
Tomaten-paprikasoep met gehaktballen
Soep voor twee? Laat me niet lachen. Soep maar je per definitie per liter. Of vijf. Ideaal om in te vriezen, of om een heel gezelschap mee te voeden. … Lees meer
Snelle noodles met reuzengarnalen
Snelle noodles met reuzengarnalen - Noodles zijn, als je het mij vraagt, het ultieme comfortvoer. Ze zijn namelijk snel klaar, relatief gezond en je … Lees meer
Bananenbrownies met pecannoten en chocoladechunks
Ken je dat? Dat je bezoek krijgt, denkt: leuk, ik ga iets bakken! Dus, je neemt een paar kookboeken door, bedenkt uiteindelijk zelf wat, gaat … Lees meer
Super-de-luxe weekendburger met blauwe kaas en bacon
Over het algemeen eet ik bijzonder weinig vlees. Oké, misschien een spekje hier of fliebertje vis daar, maar elke dag gehakt of kipfilet door mijn … Lees meer