Pasta met paddenstoelen & truffelolie
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook een ruime hoeveelheid water in de waterkoker. Snipper de uien en knoflook. Maak de champignons schoon en snij in plakjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan of wok en bak hier eerst de ui en knoflook in aan tot deze zacht & glazig is. Voeg daarna de champignons toe, bak mee en bestrooi royaal met zout en peper.
  4. Schep de mascarpone erbij, en verhit tot deze warm en vloeibaar is.
  5. Giet de pasta af en gooi meteen bij het champignonmengsel. Giet de truffelolie eroverheen en hussel alle ingrediënten goed door elkaar.
  6. Schep je pasta met paddenstoelen & truffelolie in diepe borden en bestrooi met flink wat fijngesneden verse peterselie.
Notities
  • Je hoeft in dit gerecht maar weinig truffelolie te gebruiken. Relaaaxt, gaat je flesje des te langer mee 😉