Van sommige dingen vergeet je domweg hoe lekker ze zijn. Ik geloof dat ik in mijn leven wel 100 stokbroodjes met ham, kaas en banaan uit de oven heb gegeten, maar ergens along the way ben ik deze fijne combi blijkbaar vergeten. Tot broertje M. onlangs kwam (koffiedrinken, eeeehm, ik bedoel) lunchen en hiervoor de boodschappen meenam. Goed bezig! Ik kon er de rest van de middag weer vol tegenaan.
Ingrediënten
- 1 Turks brood
- 12 plakken schouderham of achterham
- 6 plakken kaas belegen
- 2 el paprikapoeder pikant
- 2 grote bananen
- olijfolie
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij een groot rond Turks brood door midden, zodat je in feite twee 'pizzabodems' hebt.
- Besprenkel beide bodems met olijfolie en beleg royaal met plakjes ham en kaas. Snij twee grote bananen in dunne plakjes en verdeel over de twee delen.
- Bestrooi met pittig paprikapoeder en bak per helft af in circa 18 minuten.
Notities
- Ook lekker met stukjes ananas (mag uit een blikje) in plaats van banaan.
Deel dit Recept
Geef een reactie